شرایط و مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی آلمان

 

مدارک نیاز برای ورود به آلمان به محل تحصیل دانشجو و نیز میزان زمان اقامت در آلمان بستگی دارد.

بسیار مهم است که برای به دست آوردن اطلاعات لازم و دریافت ویزای تحصیلی برای تحصیل در آلمان حتما به موقع اقدام نمایید

طور کلی قوانین زیر برای تحصیل در آلمان وجود دارد: برای شهروندان اتحادیه اروپا و یا شهروندان کشورهای نروژ، سوئیس و یا لیختن اشتاین، داشتن تنها یک کارت هویت برای ورود آلمان  لازم است.

برای شهروندان از کشورهای دیگر، در صورت اقامت در آلمان برای بیش از 90 روز، دریافت ویزای تحصیلی لازم است.

برخی از قوانین بیشتر نیز برای درخواست ویزا وجود دارد. شهروندان از کشورهای استرالیا، اسرائیل، ژاپن، کانادا، نیوزیلند، کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا می توانند برای ویزای خود بعد از ورود به آلمان اقدام نمایند.

اما برای شهروندان از کشورهای دیگر ، درخواست ویزا قبل ورود به آلمان ضروری است.

 

 

در صورت اقامت کمتر از 90 روز در آلمان، شهروندان برخی از کشورها می توانند بدون ویزا به این کشور وارد شوند:

ونزوئلا، شهر واتیکان، اروگوئه، سنگاپور، سیشل، پاراگوئه، پاناما، نیکاراگوئه، مکزیک، موریس، مالزی، ماکائو، کرواسی،

گواتمالا، السالوادور، کاستاریکا، شیلی، برونئی، برزیل، بولیوی، برمودا، باربادوس، باهاما و آرژانتین .

اطلاعات بیشتر و لیست کشورهای واجد شرایط را می توانید در وب سایت SchengenVisaInfo بیابید.

برای کسانی که فقط می خواهند برای یک ترم تحصیلی در آلمان تحصیل نمایند نیز نمایندگانی در دانشگاه کشور محل سکونتشان وجود دارد تا اطلاعات بیشتری از آنها بیابند.

ویزاهای متفاوتی برای اقدام برای تحصیل در آلمان وجود دارد. نوع ویزای تحصیلی بستگی به وضعیت اپلیکیشن شما در دانشگاه مورد نظر در آلمان دارد.

در صورت دریافت پذیرش تحصیلی و تاییدیه ثبت نام شما می توانید اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی نمایید.

اگر پذیرش و ثبت نام شما هنوز تایید نشده است و یا برای ویزای بازدید از دانشگاههای آلمان و یا برای انجام یک آزمون به منظور پذیرش در دانشگاه آلمان اقدام می کنید،

در این صورت انواع دیگری از ویزا مورد نیاز است.

 

اقدام برای ویزای دانشجویی آلمان

در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه آلمان، بهتر است برای دریافت ویزای دانشجویی حداقل به مدت 3 ماه پیش قبل از رفتن به آلمان اقدام نمایید.

همه اسناد و شما برای بررسی به اداره مهاجرت (Ausländeramt)  ارسال خواهد شد.

پس از بررسی توسط اداره مهاجرت و تایید کنسولگری، اجازه اقامت در قالب ویزای تحصیلی صادر می شود.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی

  • فرم تکمیل شده ویزا
  • پاسپورت
  • 2 عکس پاسپورتی
  • بیمه بهداشت و درمان در آلمان (ReiseCare یا Allianz) 
  • اثبات توانایی تامین هزینه های مالی شامل هزینه های تحصیل و زندگی
  • تایید ثبت نام دانشگاه در آلمان
  • مدارک تحصیلی

عموما مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی دو سال است و در صورت طولانی تر بودن مدت زمان تحصیل در آلمان می توان با مراجعه به اداره مهاجرت آلمان اقدام به تمدید ویزای تحصیلی نمود.

 

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانش گستران پیشرو می باشد
طراحی و پیاده سازی :