ویزای تحصیلی در انگلستان

ویزای دانشجویی انگلستان، به افراد اجازه می‌دهد که برای تحصیل، به این کشور سفر کنند. مدت زمان این نوع ویزا بسته به طول مدت تحصیل در انگلستان است و در انگلستان برای یک دوره یک ساله اعطا می‌شود و معمولا هرساله نیاز به تمدید دارد.


رشته تحصیلی:


شما باید در رشته‌ای پذیرفته شوید که از طریق موسسه مورد تایید سازمان ثبت آموزش و مهارت‌های آموزش و پرورش، به شما پیشنهاد شده باشد و جزء رشته‌های تحصیلی شامل موارد زیر باشد:
 
موسسات دولتی آموزش عالی (مانند یک دانشگاه)
موسسه آموزشی خصوصی؛ یا
دانشکده غیرانتفاعی (دریافت شهریه)

و مواردی که شما  به دنبال آن هستید:
 
رشته تحصیلی تمام وقت  معتبر
واحد درسی که هفتگی برگزار می‌شود، شامل 15 ساعت در هفته؛ یا
رشته تمام وقت در دانشکده‌های غیرانتفاعی با پرداخت شهریه.


همچنین باید:
 
قادر به پرداخت شهریه، تامین مالی و سکونت خود و وابستگان خود، بدون کار یا کمکهای دولتی باشید.
برای ترک بریتانیا پس از اتمام تحصیلات خود برنامه‌ریزی کنید.
 
برای دانشجویان بالای 18 سال که می خواهند در مقطع کارشناسی به بالا تحصیل نمایند باید برای ویزای Tier4- General اقدام نمایند. در صورتی که دانشجو کمتر از 18 سال سن داشته باشد نوع ویزای تحصیلی Tier4- Child خواهد بود. برای دوره های زبان و هم چنین برای دوره های کوتاه مدت نظیر دوره های تخصصی و یا مرتبط با کار دانشجویان نیاز به ویزای Student Visitor دارند.

کمک‌های دولتی

دانشجویان دارای ویزای دانشجویی در انگلستان باید قادر به تامین مالی و سکونت خود بدون استفاده از کمک‌های دولتی باشند.

روابط

فقط افراد متاهل واجد شرایط ملحق شدن به همسر خود که دارای ویزای دانشجویی بریتانیاست، می‌باشند. این افراد اجازه دارند معادل با مدت زمان ویزای دانشجویی اعطا شده، در این کشور بمانند. این افراد در طول این مدت باید قادر به تامین هزینه‌های خود به طور مستقل یا توسط فرد دارنده ویزا باشند و فقط در صورتی که ویزای دانشجویی برای مدت 12 ماه یا بیشتر صادر شده باشد، مجاز به کار در این کشور می‌باشند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانش گستران پیشرو می باشد
طراحی و پیاده سازی :