مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی پرتغال :

 

مدارکی که متقاضیان تحصیل در پرتغال میبایست ارائه دهند عبارتند از:

 

گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

کپی و اصل شناسنامه

آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات

ارائه یک حساب بانکی با موجودی یکسال هزینه زندگی در پرتغال جهت اثبات پشتوانه مالی

مدرک زبان

4 قطعه عکس با زمینه سفید

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانش گستران پیشرو می باشد
طراحی و پیاده سازی :