ویزای طلائی اروپا

 

 صاحبان سرمایه ،همسر و فرزندان ایشان با خرید ملکی حق اقامت پنج ساله اروپا را که به "ویزای طلائی" معروف می باشد اخذ می کنند.

 

 

مزایای ویزای طلائی:

 

1 - حق زندگی در اروپا بدون محدودیت و مجبوریت زمانی

2 - معافیت از پرداخت هر گونه مالیات اجباری

3 - حق مسافرت بدون ویزا به تمام کشورهای اروپا

4 - امکان تحصیل رایگان دربهترین دانشگاههای اروپا                                                    

5 - برخورداری مجانی ازامکانات درمانی و اورژانس

6 - استفاده ازشماره ثبت خودرو و قایق چون شهروندان اروپایی

7 - یک خریدار ولی امکان تقسیم مخفی ملک خریداری شده بین افراد خانواده تمدید ویزا بعد از۵ سال با حفظ سرمایه فوق

 

مدت زمان : 

 

مدّت زمان دریافت این ویزا ۳ تا ۴ ماه بوده و در این مدت شخص خریدار و خانواده اش می توانند با ویزای ملی در اروپا زندگی کنند.

همکاران اروپایی شرکت در کلیه مراحل درخواست و دریافت ویزا در کنار مشتریان خواهند بود.

قبل ازعزیمت به اروپا امکان بررسی کامل کلیه املاک موجود ممکن بوده وهیچ سوأل شما بی جواب نخواهد ماند.

 

اگرقیمت ملک خریداری شده کمتر از ۲۵۰۰۰۰ یورو باشد امکان دریافت اقامت یکساله (قابل تمدید) وجود دارد ولی خریدارباید درآمد ماهیانه خود را که برابر با دوهزار یورو است با مدارک معتبربه مراکز قانونی ثابت کند. 

 

توضیح :

 

برای همسر این مقدار ۲۰ درصد و برای هر فرزند ۱۵ درصد افزایش می یابد.

 

 

برای مثال:

 

یک زن و شوهر با یک فرزند زیر ۱۸ سال باید درآمد رسمی به مقدار۲۷۰۰ یورو را اثبات کنند. 

این درآمد میتواند حاصل از تجارت (مغازه و یا شرکت)، کرایه ملک، سپرده بانکی، حقوق بازنشستگی و یا مجموعه ای از این منابع مادی باشد.

 

خرید ملک در اروپا (به هر قیمت) و اخذ اقامت این کشور به خریداران و یا خانواده ایشان حق استخدام و یا کاررا اعطا نمی کند.

 

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانش گستران پیشرو می باشد
طراحی و پیاده سازی :